Valkeakosken Koskenpojat ry

    VOIMISTELU    SALIBANDY/FUTSAL    PALLO    NUORISO    PAINI    KUNTO    VETERAANI   


VETERAANIJAOSTO

Koskenpojissa on järjestetty veteraanitoimintaa yli 15 vuoden ajan. Jaosto perustettiin vuosituhannen alussa. Sen tarkoituksena on järjestää ikääntyneille ja ikääntymässä oleville seuran jäsenille ja ystäville mahdollisuus toimia seuran tunnusten alla edelleen ja välittää nuorille tietoa menneestä. Mahdollisuuksien mukaan osallistutaan piirin ja liiton veteraanitoimintaa.

Veteraanit ovat toimineet ja toimivat jatkossakin monella tavalla. On järjestetty yhteisiä kahvitilaisuuksia seuran menestyshetkiä muistellen ja joskus katkerille tappioillekin perustelua etsien sekä tapahtuneille kommelluksille nauraen. Kahvitilaisuuksia ovat säväyttäneet moninaiset tietovisailut ja nyyttikestiperiaatteella läsnä olleille järjestetyt arpajaiset. Urheiluun joskus pesiytyneet ”viruksetkin” saavat keskusteluissa osansa. On jopa tallennettu edellä mainittujen muistelujen innoittamina kansien väliin tietoa jäsenten itsensä kertomina menneistä ajoista. " Me Koskenpojissa"-kirjasta saa seuran toimistosta.

Veteraaneja on, niitä tulee ja menee, siitä pitää huolen luonnon oma kiertokulku. Uusia toimijoita ja heidän tuomiaan uusia virikkeitä tarvitaan. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki entiset kilpaurheilijat ja harrastajat, seuran johtotehtäviin tavalla tai toisella kuuluneet, katsomosta käsin urheilijoita kannustaneet sekä muulla tavoin usein näkymättömästikin seuran toimintaa tukeneet. Ei haittaa, vaikka olisi vielä seuran aktiivitoiminnassa mukana. Ikä- tai muita rajoja ei ole asetettu.

____

 

Veteraanijaoston kokoonpano 2018:

puheenjohtaja, Pentti Lundan

varapuheenjohtaja, Eija Mäkinen

sihteeri/taloudenhoitaja, Sirpa Tavela-Laine

jäsen, Mirjam Patojoki

jäsen, Jaakko Petäjistö

jäsen Mirja Villberg

 


TILAA UUTISKIRJE
SÄHKÖPOSTIISI

 

KOSKENPOJAT
FACEBOOKISSA