Valkeakosken Koskenpojat ry

    VOIMISTELU    SALIBANDY/FUTSAL    PALLO    NUORISO    PAINI    KUNTO    VETERAANI   


 PAINIJAOSTO

Paini on taitolaji, joka kehittää henkistä voimaa, luovuutta, mielikuvitusta, nopeaa reaktiokykyä, ketteryyttä, koordinaatiota ja yksilöllisyyttä. Harrastuksen voi aloittaa jo nuorena (noin 6-7 vuotiaana) ja se sopiikin nimenomaan lapsille voimataidon kehittäjänä ja antaa hyvät valmiudet harrastaa myös mitä muuta lajia tahansa. Painissa voi kilpailun aloittaa varhaisessa vaiheessa, sillä aloittelijoille on omia sarjoja. Kilpailuissa samanpainoiset henkilöt painivat omissa sarjoissaan ja tämän lisäksi ikäkausikilpailuissa samanikäiset ovat omissa sarjoissaan painoluokan mukaan (alle 8v, 10v, 12v, 14v, 17v).

___

JUNIORIT: maanantaisin klo 16.30-18.00, keskiviikkoisin klo 18.00-19.30 ja perjantaisin klo 17.00-18.00 Liikuntahallin painisalissa.

____

PAINIKOULU: torstaisin klo 17.00-18.00 Liikuntahallin painisalissa. Painikoulu on suunnattu kaikille yli 5-vuotiaille painista ja liikunnasta kiinnostuneille pojille sekä tytöille. Harjoitusasuksi T-paita, verkkarit/shortsit ja sukat. Ota mukaan myös pyyhe.  Rohkeasti mukaan! Ilmoittautuminen paikan päällä.

____

PAINIKOULU JA JUNIOREIDEN REENIT KESÄTAUOLLA. JATKETAAN TAAS ELOKUUSSA KOULUJEN ALETTUA. HYVÄÄ JA LIIKUNNALLISTA KESÄÄ KAIKILLE!

____

 

Lisätiedustelut: Jorma Laine 040 772 3922 (painikoulu)                                                 

                            Pekka Laine 045 639 6225 (juniorit)

 

Painijaosto 2017:

Laine Jorma, puheenjohtaja

Tavela-Laine Sirpa, sihteeri

Junttila Harri, taloudenhoitaja

Laine Pekka, jäsen

Nurmi Timo, jäsen

Hakala Wiljami, jäsen

Pelkonen Mika, jäsen

Syrjä Janne, jäsen

Kukkamäki Outi, jäsen

Uusitalo Pertti, jäsen

 

                                                                                  

 

 

 

 

 


TILAA UUTISKIRJE
SÄHKÖPOSTIISI

 

KOSKENPOJAT
FACEBOOKISSA