Valkeakosken Koskenpojat ry

    VOIMISTELU    SALIBANDY/FUTSAL    PALLO    NUORISO    PAINI    KUNTO    VETERAANI   


 KUNTOJAOSTO

On monia keinoja kohentaa kuntoa. Voi kävellen käydä tai juosten joutua, voi soutaa, palloilla, voimailla tai hyötyliikunnan muodossa touhuta pihapiirissään haravoiden, nurmikoita leikaten tai lapiolla maata kääntäen. Kaikki tuo lähtee omasta halusta pitää kohtuullista kuntoa yllä.

Jaostomme ikääntyneet palloilijat hienommin sanottuna ikämiehet ovat jo kymmenien vuosien ajan kohentaneet kuntoaan aktiivisesti harjoituksissa käyden ja kesäaikaan sarjaotteluihin osaa ottaen. Vuosien ajan on kokoonnuttu "Saharan" eli liikennepuiston viheriölle kesäisin sunnuntaiaamun harjoituksiin. Talviaikaan pelaillaan palloiluhallin hyvätasoisella keinonurmella. Näitä aamuisia harjoituksia ei jätetä väliin muulloin kuin joulu- ja juhannusaattoisin. Jokisen Raimon komennossa on porukkaa mukana todella runsaslukuisena, joka vetäjää tietysti miellyttää. Eikä tästä hyvästä tavasta luovuta, toiminta jatkuu, eikä loppua näy.

Maanantai-iltaisin kokoontuu innokas ryhmä jaostomme naisia liikuntahallin kuntosaliin mielessään kunnon kohennus. Jo monen vuoden ajan on tätä bodaus-ryhmää vetänyt Markkasen Riitta suurella sydämellä, tavoitteena kiinteän kropan ja hyvän ruumiillisen kunnon saavuttaminen tälle aktiiviselle ryhmälle. Jo aika päiviä sitten on tavoite lähes valmiiksi saatu. Nyt on tavoitteen säylyttämisen aika. Se tapahtuu tutuin välinein ja ohjelmin, liikoja irvistelemättä, hymyssä suin. Liki kaikilta on työelämä taakse jäänyttä elämää, on aikaa enempi rauhallisin mielin ylläpitää sitä kaikille tärkeää kuntoa. Tuosta Riitan tulostatuottavasta työstä voi runomuodossa kertoa näin:

Porukalla Riittaa kiitti,

bodarien ryhmä tää.

Kadonnut on selluliitti,

vaaka näyttää keveää.

Kuntosalin hyvät pallit,

käytössä on tottakai,

niiden myötä lähti allit,

kiitos siitä maanantai.

-Tasi

Kuntojaoston alaiset ryhmät hikoilevat liikuntahallin lämmössä, sekä liikennepuiston ja palloiluhallin keinonurmilla.

 

Kuntojaosto 2016

Raimo Jokinen, puheenjohtaja

Taisto Nieminen, varapuheenjohtaja

Aune Katajisto, taloudenhoitaja

Toivo Leppänen, jäsen

Marketta Jurva, jäsen

Pertti Tervaniemi, jäsen

 

KK-45 ja KK-50 vetäjänä toimii Raimo Jokinen


TILAA UUTISKIRJE
SÄHKÖPOSTIISI

 

KOSKENPOJAT
FACEBOOKISSA